Ви дивитеся ua_kyxap

02 грудень 2006 @ 18:30 Капусняк з пшоном
300г телятини порізати на шматочки, промити, залити водою, дати закипіти, 
знову промити, залити водою (3л), вкинути корінчик петрушки і салери, листок лавру, поставити варитися.
Коли м"ясо звариться, всипати 3-4 порізаних картоплини.

Як картопля стане м"якою, всипати дві склянки промитої квашеної капусти.

Коли капуста майже звариться, всипати 2 ложки пшона.

Тим часом розтопити ложку смальцю та обсмажити на ньому дрібно посічену цибулину.

Коли капуста та пшоно зваряться, влити пів-склянки сметани кімнатної температури, 
розколотити та дати покипіти декілька хвилин.

Затім всипати пів-чайної ложки товченого кміну, декілька шматочків червоного гострого перцю 
та посіченої зелені кропу і петрушки.
Якщо треба то досолити до смаку.

Зняти з вогню та дати настоятися під кришкою з десяток хвилин.
Якщо до вподоби, влити до тарілки трішки оцту до смаку.
Дослід
кіт
kag0r :
[User Picture Icon]
From:kpblcbka
Date:02 грудня 2006 18:20 (UTC)
(Понюхати)
А это все на какое количество воды?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:04 грудня 2006 11:43 (UTC)
(Понюхати)
соррі - 3л