Ви дивитеся ua_kyxap

28 листопад 2005 @ 16:27 Розсольник
Розсольник зі  свининою

 
*Необхідно
-300гр свинини з кісточкою
-60гр рису
-2 огірка солених
-1 морквина
-3 картоплини
-2 ложки смальцю або рослинної олії
-1 цибулина
-1 лавровий листок
-4 горошини чорного перцю
-сіль,зелень петрушки,кропу
 
*Приготування
М'ясо промити, положити в каструлю, вкинути лавровий листок, залити холодною водою(3л) та поставити на вогонь.
Довести до кипіння,збавити вогонь та зібрати піну.
Варити біля 40 хвилин.
Порізати огірки кубиками.

Всипати їх до каструлі.

Через 10 хвилин всипати рис.

Помішати,щоб не прилип до каструлі.
Через 5 хвилин всипати порізану картоплю.

Тим часом покраяти дрібно цибулину,  нашаткувати на грубій терці моркву. 

Спасерувати їх на олії в сковородці. 

Коли овочі зваряться, положити скибку цитрини, всипати пасеровану цибулю з морквою.

Всипати   чорного товченого перцю.

Заправити дрібно посіченою зеленню кропу, петрушки та цибулі.
Якщо треба досолити,то краще для цього використати прокип'ячений розсіл з огірків.

Подавати з сметаною.
 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:mwolf_
Date:28 листопада 2005 16:52 (UTC)
(Понюхати)
заразаааааааа
пост жеж на двореее
ты шо делаешшшшшшш!?!?!?!?!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:29 листопада 2005 12:43 (UTC)
(Понюхати)
а на потом
[User Picture Icon]
From:mwolf_
Date:29 листопада 2005 12:55 (UTC)
(Понюхати)
а сейчас что тогда делать?
слюни глотать?
или слюнявчик купить, что не заляпаться, ибо вытирать не успеваешь?