?

Log in

No account? Create an account
13 жовтень 2006 @ 15:33 Яблучні пончики
Пів-склянки теплого молока, одна чайна ложка сухих дріжджів, одна чайна ложка цукру - все змішати та залишити на деякий час, щоби підійшло.
Затім вибити до миски одне яйце, всипати ще дві чайні ложки цукру, 
дрібку солі та склянку борошна без вершка.
Замісити тісто консистенції густої сметани та залишити його на двадцять хвилин.
Тим часом порізати два яблука кільцями, 
вирізати в них серединку, збризнути їх лимонним соком.
Вмокнувши кільця в тісті, обсмажити з двох сторін в олії на малому вогні.
Виложити на паперову серветку,щоби видалити лишній жир.

Обсмажені кільця посипати цукровою пудрою.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 13:04 (UTC)
(Понюхати)
О! О!!!!!:)))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 13:20 (UTC)
(Понюхати)
А! А!!!!!:)))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 13:22 (UTC)
(Понюхати)
В неділю. Обов’язково!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 13:26 (UTC)
(Понюхати)
приїде, голодним?
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 13:28 (UTC)
(Понюхати)
Годують їх там наче непогано... Сподіваюсь, шо приїде, але вже не загадую:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 13:29 (UTC)

з грушок можна також

(Понюхати)
там само, чи в другому місці?
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 13:33 (UTC)

Re: з грушок можна також

(Понюхати)
там вже чотири тижні

чогось я груші не дуже люблю
оце зараз експериментувала з десертом - гарбуз з яблуком у сиропі з корицею і лимонним соком
колись я щось таке робила, було дуже смачно, а зараз мені надто солодким видається
може, збити сметанки і ляпнути зверху?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 13:36 (UTC)

Re: з грушок можна також

(Понюхати)
ні, там сметані не місце
желе забацай - молочне
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 13:42 (UTC)

Re: з грушок можна також

(Понюхати)
не хо возитися
з’їм і так:) там небагато
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 13:58 (UTC)
(Понюхати)
%)))))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 13:59 (UTC)
(Понюхати)
:) та отож
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 14:19 (UTC)

як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
то мене також останнім часом лінощі почали діставати%)))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 14:21 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
я купила нову сковорідку і в мене стимул щось готувати:) а то два тижні на бутерах сиділа:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 14:24 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
ану ану похвалися!
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 14:38 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
та я вже колись писала
iCOOK сковорідка
Кухонне начиння iCook™, що не допускає пригорання, вирізняється абсолютно герметичним покриттям OPTITEMP™, що захищає посуд від впливу зовні, забезпечує чудове утримання і розподіл жару, а також має спеціальне покриття DURAMIC™, що не допускає пригорання. Поверхні посуду з потрійним покриттям мають відмінну опірність до появи подряпин, під час готування страв ви можете користуватися навіть металевими столовими приборами.
Унікальне покриття DURAMIC, що не допускає пригорання, зміцнене зовні і зсередини. Конструкція з іржостікої сталі 18/10 (тип 304). OPTITEMP – повністю герметизоване спеціальне покриття, захищене від впливу зовні, створене з використанням алюмінія та феромагнітної іржостійкої сталі. Підходять для використання на більшості видів кухонних плит, у тому числі на плитах з використанням магнітної індукції; їх також можна використовувати для приготування страв у духовці. Похилі стінки. Вогнеопірні ручки. Вогнестійкі запобіжники. Ударостійкі кришки із загартованого скла. Сковорідка і кришка мають 5-річну гарантію проти виробничих дефектів за умови використання посуду у домашніх умовах. Покриття має 5-річну гарантію за умови використання посуду у звичайних домашніх умовах. Денця пройшли глянцеву обробку, так зване сатинування. Надзвичайно ергономічні фенольні ручки.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 14:42 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
ага
у мене похоже є
але хочу нову чавунну
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 14:45 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
така прикольна штука, не порівняти з тефлоновими
сирники без жиру і всьо такоє:)
і овочі тушені як печені, я балдію вже тиждень:))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 жовтня 2006 14:57 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
лишилося дочекатися якоїсь круглої дати
та напекти всякої всячини%)))
багато та смачної!%)))
[User Picture Icon]
From:markitka
Date:13 жовтня 2006 15:00 (UTC)

Re: як став тимчасовим холостяком

(Понюхати)
:)
слухай, а холодним мій мудрагель з гарбузом дуже навіть смакує:)
я ж нетерпляча, першу порцію гарячим заточила:)
[User Picture Icon]
From:saved_child
Date:15 жовтня 2006 14:53 (UTC)
(Понюхати)
Зробила сьогодні ...І до них ще шоколадну глазур як підливу.
Мені сподобалось як вийшло.
Дякую
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:16 жовтня 2006 12:53 (UTC)
(Понюхати)
о.к.
дуже приємно