Затім вибити до миски одне яйце, всипати ще дві чайні ложки цукру,
дрібку солі та склянку борошна без вершка.
Замісити тісто консистенції густої сметани та залишити його на двадцять хвилин.
Тим часом порізати два яблука кільцями,
вирізати в них серединку, збризнути їх лимонним соком.
Вмокнувши кільця в тісті, обсмажити з двох сторін в олії на малому вогні.
Виложити на паперову серветку,щоби видалити лишній жир.

Обсмажені кільця посипати цукровою пудрою.

дрібку солі та склянку борошна без вершка.
Замісити тісто консистенції густої сметани та залишити його на двадцять хвилин.
Тим часом порізати два яблука кільцями,
вирізати в них серединку, збризнути їх лимонним соком.
Вмокнувши кільця в тісті, обсмажити з двох сторін в олії на малому вогні.
Виложити на паперову серветку,щоби видалити лишній жир.
Обсмажені кільця посипати цукровою пудрою.