?

Log in

No account? Create an account
16 жовтень 2006 @ 16:07 Телятина сальса спагетті
Телячу вирізку промити та порізати на кубики (2х2см).
Влити в каструлю декілька ложок олії, всипати м"ясо та порізану смужками цибулину.
Обсмажити м"ясо до  рум"яної шкірочки.

Затім обсмажене м"ясо та цибулю залити густим томатним соком, вкинути декілька листочків базиліку.

Поставити на вогонь та довести до кипіння, підложити під каструлю розсіювач та 
скрутити вогонь до мінімуму.
Готувати треба не менше двох годин під кришкою, час від часу помішуючи дерев"яною кописткою.
За 15хв до закінчення вкинути 4-5 горошин перцю, 
лавровий листок та пів-ч. ложки орігано, посолити.

В підсоленій воді відварити спагетті, з розрахунку 60-80г на порцію.

Натерти сиру "Грана Падано".
Можна і другий твердий сир, який є під руками.

До спагетті положити м"ясо, влити сальси та посипати страву тертим сиром.


Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:ksani
Date:11 жовтня 2008 14:48 (UTC)
(Понюхати)
"підложити під каструлю розсіювач"

що таке "розсіювач" і де його взяти?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:14 жовтня 2008 15:13 (UTC)

в господарському магазині

(Понюхати)
металева решітка з невеличкими отворами - служить для зменшення температури, її ставлять на газову горілку а на неї каструлю.