КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Телятина сальса спагетті

Телячу вирізку промити та порізати на кубики (2х2см).
Влити в каструлю декілька ложок олії, всипати м"ясо та порізану смужками цибулину.
Обсмажити м"ясо до  рум"яної шкірочки.

Затім обсмажене м"ясо та цибулю залити густим томатним соком, вкинути декілька листочків базиліку.

Поставити на вогонь та довести до кипіння, підложити під каструлю розсіювач та 
скрутити вогонь до мінімуму.
Готувати треба не менше двох годин під кришкою, час від часу помішуючи дерев"яною кописткою.
За 15хв до закінчення вкинути 4-5 горошин перцю, 
лавровий листок та пів-ч. ложки орігано, посолити.

В підсоленій воді відварити спагетті, з розрахунку 60-80г на порцію.

Натерти сиру "Грана Падано".
Можна і другий твердий сир, який є під руками.

До спагетті положити м"ясо, влити сальси та посипати страву тертим сиром.


Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments