Влити в каструлю декілька ложок олії, всипати м"ясо та порізану смужками цибулину.
Обсмажити м"ясо до рум"яної шкірочки.

Затім обсмажене м"ясо та цибулю залити густим томатним соком, вкинути декілька листочків базиліку.

Поставити на вогонь та довести до кипіння, підложити під каструлю розсіювач та
скрутити вогонь до мінімуму.
Готувати треба не менше двох годин під кришкою, час від часу помішуючи дерев"яною кописткою.
За 15хв до закінчення вкинути 4-5 горошин перцю,
лавровий листок та пів-ч. ложки орігано, посолити.

В підсоленій воді відварити спагетті, з розрахунку 60-80г на порцію.

Натерти сиру "Грана Падано".
Можна і другий твердий сир, який є під руками.

До спагетті положити м"ясо, влити сальси та посипати страву тертим сиром.

Обсмажити м"ясо до рум"яної шкірочки.
Затім обсмажене м"ясо та цибулю залити густим томатним соком, вкинути декілька листочків базиліку.
Поставити на вогонь та довести до кипіння, підложити під каструлю розсіювач та
скрутити вогонь до мінімуму.
Готувати треба не менше двох годин під кришкою, час від часу помішуючи дерев"яною кописткою.
За 15хв до закінчення вкинути 4-5 горошин перцю,
лавровий листок та пів-ч. ложки орігано, посолити.
В підсоленій воді відварити спагетті, з розрахунку 60-80г на порцію.
Натерти сиру "Грана Падано".
Можна і другий твердий сир, який є під руками.
До спагетті положити м"ясо, влити сальси та посипати страву тертим сиром.