?

Log in

No account? Create an account
17 жовтень 2006 @ 14:11 Картопля по бретонськи
  • 1 кг картоплі
  • 100 мл молока
  • 2 жовтка
  • 3 ложки крохмалю
  • 1 цибулина
  • 1 ложка олії
  • 300 г сардельок чи мисливських ковбасок
  • 100 г твердого сиру
  • кетчуп, перець, сіль


Картоплю помити, залити солоною водою та відварити під кришкою.
Затім, як вистигне, почистити та протерти на терці або пропустити через м"ясорубку.
Влити молоко, жовтки, всипати тертий сир, крохмаль та дрібно покраяну цибулю, посолити та поперчити.
Замісити тісто.
Зняти шкірку з сардельок та порізати їх на шматочки довжиною 3-4см.
Сардельки загорнути в палянички з тіста та помістити їх  на змащену олією бляшку.
Картоплю треба помістити в духовку розігріту до 200*С на 50хв.
До столу подають з кетчупом.
 
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:deviant_nul
Date:17 жовтня 2006 23:46 (UTC)
(Понюхати)
дякую.

побільше б доступних простому студенту блюд:)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:18 жовтня 2006 16:35 (UTC)
(Понюхати)
та хорошої стипендії%)))