КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Картопля по бретонськи

  • 1 кг картоплі
  • 100 мл молока
  • 2 жовтка
  • 3 ложки крохмалю
  • 1 цибулина
  • 1 ложка олії
  • 300 г сардельок чи мисливських ковбасок
  • 100 г твердого сиру
  • кетчуп, перець, сіль


Картоплю помити, залити солоною водою та відварити під кришкою.
Затім, як вистигне, почистити та протерти на терці або пропустити через м"ясорубку.
Влити молоко, жовтки, всипати тертий сир, крохмаль та дрібно покраяну цибулю, посолити та поперчити.
Замісити тісто.
Зняти шкірку з сардельок та порізати їх на шматочки довжиною 3-4см.
Сардельки загорнути в палянички з тіста та помістити їх  на змащену олією бляшку.
Картоплю треба помістити в духовку розігріту до 200*С на 50хв.
До столу подають з кетчупом.
 
Tags: Закуска, Ковбаса та копченості, Молоко, Овочі, Сир, Тісто, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments