КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Квасолька по бретонськи

  • 1кг білої квасолі
  • 250г домашньої ковбаси
  • 0,5 кг помідор
  • 1 корінь петрушки
  • 250г копченої грудинки
  • 2 морквини
  • невеликий корінчик салери
  • майоран, гострий перець
  • приправа "Vegeta", перець, сіль


Квавсолю завчасно замочити на ніч у холодній воді.
Затім ковбасу та грудинку невеликими шматочками порізати до баняка, всипати замочену квасолю та залити водою, щоби покрило.
Ошпарити помідори в кип"ятку, зняти з них шкірку та перетерти через сито.
Поставити на вогонь та готувати, доки квасоля не стане ледь м"яка, тоді всипати порізані кубиками - моркву, петрушку та салеру.
Через 30хв, як всі складники будуть м"якими влити помідорну масу, 
всипати дрібку майорану, приправи "Vegeta", поперчити.
Якщо треба, то влити небагато теплої води.
Дати ще трохи покипіти.
По закінченню всипати до смаку гострого перцю, посолити.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments