?

Log in

No account? Create an account
17 жовтень 2006 @ 14:31 Квасолька по бретонськи
  • 1кг білої квасолі
  • 250г домашньої ковбаси
  • 0,5 кг помідор
  • 1 корінь петрушки
  • 250г копченої грудинки
  • 2 морквини
  • невеликий корінчик салери
  • майоран, гострий перець
  • приправа "Vegeta", перець, сіль


Квавсолю завчасно замочити на ніч у холодній воді.
Затім ковбасу та грудинку невеликими шматочками порізати до баняка, всипати замочену квасолю та залити водою, щоби покрило.
Ошпарити помідори в кип"ятку, зняти з них шкірку та перетерти через сито.
Поставити на вогонь та готувати, доки квасоля не стане ледь м"яка, тоді всипати порізані кубиками - моркву, петрушку та салеру.
Через 30хв, як всі складники будуть м"якими влити помідорну масу, 
всипати дрібку майорану, приправи "Vegeta", поперчити.
Якщо треба, то влити небагато теплої води.
Дати ще трохи покипіти.
По закінченню всипати до смаку гострого перцю, посолити.
Дослід
кіт
kag0r: