?

Log in

No account? Create an account
17 жовтень 2006 @ 15:01 Шведські пиріжки
  • 1кг борошна
  • 50г дріждів
  • 500мл молока
  • 2 жовтки
  • 250г вершкового масла
  • ложка олії
  • пів-ложки солі
  • 500г печериць
  • 4 цибулини
  • гостра паприка, перець, сіль


    Розпустити дріжджі в теплому молоці, влити жовтки, розтоплене масло, 
    всипати борошно та сіль, замісити тісто.
    Як почне відставати від руки, значить готове.
    Залишити його на пів-години щоби підросло.
    Цибулю почистити та покраяти на маленькі кубики і спасерувати на олії, 
    затім всипати дрібно порізані печериці та обсмажити, під кінець, всипати до смаку паприки, посолити.
    Тісто розділити  на чотири рівні частини та розтачати в тонкі листи.
    Порізати на подовгасті прямокутнички, положити на них начинку та згорнути в трубочки.
    Защипнути боки.
    Пиріжки виложити на змащену жиром бляшку.
    Випікати в духовці при температурі 180*С протягом години.
     
Дослід
кіт
kag0r: