КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Лабскаус

  • 350г телятини
  • 350г свинини
  • 2 цибулини
  • 1 кг картоплі
  • лавровий листок
  • 2 філе маринованого оселедця
  • 2 солених огірка
  • 2 ложки смальцю
  • перець, сіль
  • 1 буряк


М"ясо промити та відварити в підсоленій воді протягом 1.5 години.
Зняти піну та всипати 6-8 горошин перцю і один лавровий листок.
Вийняти м"ясо з россолу, остудити та змолоти на м"ясорубці.
Окремо відварити в лушпині картоплю, її обібрати та також змолоти на м"ясорубці.
Цибулю дрібно покраяти, обсмажити на смальці, змішати з м"ясом та картоплею.
Вимочити філе у воді, затім змолоти в м"ясорубці, змолоти також відварений в оцті буряк.
Все разом ретельно перемішати, поперчити та посолити.
Розвести невеликою кількістю россолу.
Подають лабскаус як гарячу страву, з порізаним соленим огірком та смаженим яйцем.
Tags: Закуска, М'ясо та лівер, Овочі, Риба та морепродукти, Яйця
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments