?

Log in

No account? Create an account
17 жовтень 2006 @ 16:22 Лабскаус
  • 350г телятини
  • 350г свинини
  • 2 цибулини
  • 1 кг картоплі
  • лавровий листок
  • 2 філе маринованого оселедця
  • 2 солених огірка
  • 2 ложки смальцю
  • перець, сіль
  • 1 буряк


М"ясо промити та відварити в підсоленій воді протягом 1.5 години.
Зняти піну та всипати 6-8 горошин перцю і один лавровий листок.
Вийняти м"ясо з россолу, остудити та змолоти на м"ясорубці.
Окремо відварити в лушпині картоплю, її обібрати та також змолоти на м"ясорубці.
Цибулю дрібно покраяти, обсмажити на смальці, змішати з м"ясом та картоплею.
Вимочити філе у воді, затім змолоти в м"ясорубці, змолоти також відварений в оцті буряк.
Все разом ретельно перемішати, поперчити та посолити.
Розвести невеликою кількістю россолу.
Подають лабскаус як гарячу страву, з порізаним соленим огірком та смаженим яйцем.
Дослід
кіт
kag0r: