?

Log in

No account? Create an account
18 жовтень 2006 @ 21:00 Риба обсмажена в маринаді
  • 1кг свіжої річкової чи морської риби
  • 300мл оцту 9%
  • 100г мелених сухарів
  • 100г борошна
  • 1 яйце
  • лавровий лист
  • англійський та чорний перець
  • приправа "Vegetta"
  • цибулина, сіль

Свіжу рибу почистити, порізати на шматки, промити та залишити в прохолодному місці чи холодильнику на годинку.
В неглибокій мисці товчені сухарі змішати з борошном.
В глибоку миску вибити яйце та збити його виделкою.
Затім вмокаючи рибу в яйце та паніруючи в борошні обсмажити до золотистого кольору 
у великій кількості олії в пательні.
Ще гарячу обсмажену рибу переложити в підготовлену склянну банку (1.5л) та залити її теплим маринадом.
Маринад готують з 1л води, 300мл оцту, одного лаврового листка, ложки цукру, 
ложки солі, 6 зернин англійського перцю, з-х горошин перцю, ложки приправи "Vegetta", 
порізаної смужками цибулини - все змішати в невеликій каструльці, поставити на вогонь, довести до кипіння та зняти.
Банку накрити кришкою та винести в холод на 2-3 дні для маринування.

Дослід
кіт
kag0r: