?

Log in

No account? Create an account
21 жовтень 2006 @ 18:45 Зупка печінкова
200-300г телячої печінки добре промити, видалити плівки та жилки, порізати на шматочки (1х1см).
Залити холодною водою, поставити на вогонь.
Як закипить, злити воду, промити, знову залити водою та поставити на вогонь.
Всипати 2-3 ложки рису, положити лавровий листок, зубчик часнику, 
корінець петрушки, 4-5 горошин перцю.
Через 5хв, як почне кипіти всипати порізані - одну морквину, пів-корінчика салери, 3 картоплини.

Тим часом невелику цибулину дрібно покраяти та спасерувати в пательні на олії.
Ошпарити в окропі дві помідорки, зняти з них шкірку та натерти на терці до пасерованої цибулі, 
тушкувати до готовності під кришкою.
Затім до цибулі та помідор всипати ложку борошна і добре розмішати.
Заправку висипати до готового супу, дати декілька хвилин покипіти, 
всипати зелені петрушки та кропу, посолити та всипати гострого червоного перцю до смаку.
Зняти з вогню, дати настоятись зо 20 хвилин.


Дослід
кіт
kag0r: