КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Зупка печінкова

200-300г телячої печінки добре промити, видалити плівки та жилки, порізати на шматочки (1х1см).
Залити холодною водою, поставити на вогонь.
Як закипить, злити воду, промити, знову залити водою та поставити на вогонь.
Всипати 2-3 ложки рису, положити лавровий листок, зубчик часнику, 
корінець петрушки, 4-5 горошин перцю.
Через 5хв, як почне кипіти всипати порізані - одну морквину, пів-корінчика салери, 3 картоплини.

Тим часом невелику цибулину дрібно покраяти та спасерувати в пательні на олії.
Ошпарити в окропі дві помідорки, зняти з них шкірку та натерти на терці до пасерованої цибулі, 
тушкувати до готовності під кришкою.
Затім до цибулі та помідор всипати ложку борошна і добре розмішати.
Заправку висипати до готового супу, дати декілька хвилин покипіти, 
всипати зелені петрушки та кропу, посолити та всипати гострого червоного перцю до смаку.
Зняти з вогню, дати настоятись зо 20 хвилин.


Tags: М'ясо та лівер, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments