КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Курячий сальцесон

Потрібно 1кг курячих стегон, 25г сухого желатину, 5 зубків часнику, перець та сіль.

М"ясо відділити від кісток, порізати на маленькі шматочки, посолити та поперчити, всипати желатин та посічений часник.
Масу добре вимішати  та висипати в пакет з фольги.
Можна також використати пакет від соку чи молока, який покритий всередині фольгою, або скористатися рукавом для випічки.
Пакет завязати ниткою та опустити його в каструлю з окропом, готувати 60-90хв.
Затім його вийняти з води, дати вистигнути, потім помістити до холодильника для застигання.
Обережно розрізати пакет, вийняти сальцесон та порізати його на плястерки.
Також можна до маси порізати маленькими шматочками  копченої корейки, шматок свинної шкірки.

Tags: Закуска, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments