?

Log in

No account? Create an account
23 жовтень 2006 @ 15:13 Курячий сальцесон
Потрібно 1кг курячих стегон, 25г сухого желатину, 5 зубків часнику, перець та сіль.

М"ясо відділити від кісток, порізати на маленькі шматочки, посолити та поперчити, всипати желатин та посічений часник.
Масу добре вимішати  та висипати в пакет з фольги.
Можна також використати пакет від соку чи молока, який покритий всередині фольгою, або скористатися рукавом для випічки.
Пакет завязати ниткою та опустити його в каструлю з окропом, готувати 60-90хв.
Затім його вийняти з води, дати вистигнути, потім помістити до холодильника для застигання.
Обережно розрізати пакет, вийняти сальцесон та порізати його на плястерки.
Також можна до маси порізати маленькими шматочками  копченої корейки, шматок свинної шкірки.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:lotoos
Date:24 жовтня 2006 07:44 (UTC)
(Понюхати)
О я такий сальтисон робила, смачно ;-))
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:24 жовтня 2006 11:06 (UTC)
(Понюхати)
і я
але з індика