КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Мінтай з овочами

Філе мінтаю (300г) промити та нарізати поперек смужками, вкинути до баняка.
Накришити туди  цибулину, порізати кубиками морквину та 4 картоплини, 
влити дві ложки ол.олії, вкинути корінець петрушки та салери, 
один лавровий листок, три листки базіліку, ложку маринованих або солених каперсів, 
15 маринованих зелених оливок, 6 горошин перцю.
Солені каперси попередньо треба промити в протічній воді.
Залити все густим томатним соком та поставити на вогонь.
Готувати на малому вогні під кришкою біля 25-30 хвилин.
Під кінець посолити до смаку.
Tags: Перші страви, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment