?

Log in

No account? Create an account
24 жовтень 2006 @ 14:14 Мінтай з овочами
Філе мінтаю (300г) промити та нарізати поперек смужками, вкинути до баняка.
Накришити туди  цибулину, порізати кубиками морквину та 4 картоплини, 
влити дві ложки ол.олії, вкинути корінець петрушки та салери, 
один лавровий листок, три листки базіліку, ложку маринованих або солених каперсів, 
15 маринованих зелених оливок, 6 горошин перцю.
Солені каперси попередньо треба промити в протічній воді.
Залити все густим томатним соком та поставити на вогонь.
Готувати на малому вогні під кришкою біля 25-30 хвилин.
Під кінець посолити до смаку.
Дослід
кіт
kag0r:
From:ex_toatim
Date:25 жовтня 2006 06:03 (UTC)
(Понюхати)
вчора готував мінтай на пароварці. смакотааа