?

Log in

No account? Create an account
24 жовтень 2006 @ 14:14 Кубанські гусарики
Current Location: М"ясо, Закуска
З двох склянок борошна, одного яйця, пів-склянки холодної води 
та 25г розтопленого вершкового масла замісити тісто, 
як на пельмені.
Залишити його накритим під плівкою.
Тим часом треба приготувати начинку.
Для цього змішати по 250г телячого та свинного фаршу, 
вичавити зубчик часнику, всипати пів-ложки гірчиці, влити приблизно 100мл води, поперчити та посолити.

Вистояне тісто розділити на дві частини та розтачати в прямокутний лист.

Змастити листки начинкою, залишивши краї вільнимидля склеювання.

Скрутити тісто у валки, склеїти краї, змочивши водою.
Порізати їх поперек на стовбчики висотою 2.5-3см.

Обваляти в борошні.
Їх має вийти приблизно 25 штук.
Далі їх можна заморозити або готувати одразу.

Рулетики обсмажити з обох сторін в олії.

Виложити на тарілку, в тій же олії осмажити дрібно покраяну цибулину, 
зубчик часнику та натерту на терці морквину.
Затім влити 200мл вершків, довести до кипіння, 
положити рулетики та тушкувати на малому вогні під кришкою ще 30-35 хвилин.

Можна також тушкувати в сметані чи томаті.

Подають ще гарячими.
Дослід
кіт
kag0r: