?

Log in

No account? Create an account
26 жовтень 2006 @ 19:35 Involtini al sugo
  • Завиванці в соусі
  • 6 шматочків телячої вирізки (по 150г)
  • 4 зубка часнику
  • пів-склянки червоного столового вина
  • 1кг помідор
  • овечий сир Пекоріно
  • зелень петрушки, перець,олія
  • зубочистки, сіль
Для приготування завиванців вирізку треба порізати на тоненькі плястерки.
Затім їх посолити та поперчити.
Рівномірно посипати дрібно порізаним часником, зеленню петрушки (1 ч.ложка) та тертим сиром(1ч.ложка).
Скрутити як  на фото та скріпити зубочисткою.

Помідори ошпарити в окропі та перетерти через сито.
Разігріти пательню з невеликою кількістю олії і підрум"янити завиванці зі всіх сторін.
Під кінець влити вино, коли воно почне випаровуватися, всипати помідорну масу, один зубок часнику та ложку зелені петрушки.
Тушкувати 1.5 години на малому вогні під кришкою.

Подают з макаронами, заправивши їх соусом від приготування.


Дослід
кіт
kag0r: