?

Log in

No account? Create an account
27 жовтень 2006 @ 18:40 Салат з капусти
Невелику капустину дрібно пошаткувати.
Натерти на грубій терці одну морквину, всипати ложку цукру, 
все добре вим"яти рукою, залишити на пів-години, щоби капуста пустила сік.
Затім всипати посіченої зелені кропу, посолити до смаку, 
заправити оцтом та невеликою кількістю олії.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:dzemrula
Date:27 жовтня 2006 20:56 (UTC)
(Понюхати)
О! А я сьогодны майже таке саме зварганила. Тільки з огірками, без моркви, проте з...підкисшим яблуком :) Надиво він додав капусті аромату квашеної :) Без оцету!
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 жовтня 2006 10:22 (UTC)
(Понюхати)
мона і без оцту, якщо ябко достатньо квасне:)))