?

Log in

No account? Create an account
02 листопад 2006 @ 18:55 Мамин суп із гречаних круп


250-300г копчених свинних ребер порубати на порційні куски, промити та вкинути до баняка, 


положити лавровий листок, один корінчик петрушки, 4-5 зерен перцю, залити водою та поставити на вогонь.

Коли закипить , всипати пів-склянки зеленої гречки (не обсмаженої). 

Зняти шумовиння та всипати 4-5 картоплин порізаних на шматочки.

Тим часом почистити одну морквину та натерти на грубій терці.

Почистити та посікти одну цибулину.

50г сала порізати на маленькі шматочки та розтопити в пательні на малому вогні.

Затім всипати цибулю та моркву  та обсмажити їх до золотистого кольору.

Коли картопля буде майже готова, всипати 3-4 зубчики почищеного часнику,

ложку посіченої зелені петрушки та кропу, 

обсмажену цибулю з морквою, 

посолити до смаку, дати покипіти декілька хвилин та зняти з вогню.

Дати настоятися 20 хвилин та подавати до столу.

Дослід
кіт
kag0r: