?

Log in

No account? Create an account
13 листопад 2006 @ 12:42 Грибний суп із перлових круп
Склянку сушених опеньок замочити на декілька годин у холодній воді.
200г телячої вирізки порізати на маленькі шматочки, промити та вкинути до баняка, залити водою, положити туди лавровий листок, 4-6 горошин перцю, корінчик петрушки, поставити на вогонь.
Як закипить, зняти піну, варити до готовності м"яса.
Затім всипати промиті гриби.
Можна також використати відварені  (заморожені) гриби, їх треба всипати разом з овочами.

Також всипати 60-70г перлових круп.

Почистити та порізати 4 картоплини, одну морквину , цибулину, шматочок корінця салери, два зубки часнику.

Через 20 хвилин всипати овочі, крім часнику.

Розтопити на малому вогні в пательні  ложку вершкового масла, всипати до нього ложку борошна та ретельно розтерти, щоби не було грудочок.

Коли картопля буде готова, вилити заправку до супу, вкинути порізаний плястерками часник.

Всипати посіченої зелені петрушки та кропу, посолити до смаку та зняти з вогню.

Дати настоятись під покришкою 15-20хв та подавати до столу.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:13 листопада 2006 11:10 (UTC)

смачно...

(Понюхати)
а сушені білі пробували кидати туди?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:13 листопада 2006 11:24 (UTC)

Re: смачно...

(Понюхати)
так, пробував.
але це вже інша історія:)))