КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Грибний суп із перлових круп

Склянку сушених опеньок замочити на декілька годин у холодній воді.
200г телячої вирізки порізати на маленькі шматочки, промити та вкинути до баняка, залити водою, положити туди лавровий листок, 4-6 горошин перцю, корінчик петрушки, поставити на вогонь.
Як закипить, зняти піну, варити до готовності м"яса.
Затім всипати промиті гриби.
Можна також використати відварені  (заморожені) гриби, їх треба всипати разом з овочами.

Також всипати 60-70г перлових круп.

Почистити та порізати 4 картоплини, одну морквину , цибулину, шматочок корінця салери, два зубки часнику.

Через 20 хвилин всипати овочі, крім часнику.

Розтопити на малому вогні в пательні  ложку вершкового масла, всипати до нього ложку борошна та ретельно розтерти, щоби не було грудочок.

Коли картопля буде готова, вилити заправку до супу, вкинути порізаний плястерками часник.

Всипати посіченої зелені петрушки та кропу, посолити до смаку та зняти з вогню.

Дати настоятись під покришкою 15-20хв та подавати до столу.
Tags: Гриби, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments