Дві склянки домашнього сиру добре розтерти виделкою або пропустити через м"ясорубку,
всипати дві ложки цукру, ложку вершкового масла кімнатної температури,
пів-чайної ложки меленої кориці, дрібку меленого мускату,
вибити два яйця - все добре вимішати.
Форму для випікання змастити розтопленим вершковим маслом,
висипати половину маси, розрівняти ножем.
Почистити яблуко, порізати його на тоненькі скибки,
які виложити рівномірно поверх.
Висипати решту маси, вирівняти поверхню ножем, змастити збитим яйцем,
посипати цукром та помістити форму на 25-30хв в розігріту до 220*С духовку.

До столу подають з підливкою, розвівши ложку меду в 50мл розігрітого рому чи коньяку.

пів-чайної ложки меленої кориці, дрібку меленого мускату,
вибити два яйця - все добре вимішати.
Форму для випікання змастити розтопленим вершковим маслом,
висипати половину маси, розрівняти ножем.
Почистити яблуко, порізати його на тоненькі скибки,
які виложити рівномірно поверх.
Висипати решту маси, вирівняти поверхню ножем, змастити збитим яйцем,
посипати цукром та помістити форму на 25-30хв в розігріту до 220*С духовку.
До столу подають з підливкою, розвівши ложку меду в 50мл розігрітого рому чи коньяку.