?

Log in

No account? Create an account
25 листопад 2006 @ 17:24 Пілав
300-400г не дуже жирної свинини порізати на  шматочки та промити, 
почистити цибулину та порізати смужками, почистити морквину та порізати соломкою.

Все це висипати в пательню, влити декілька ложок олії та обсмажити, посолити.

Затім пересипати в чавунець, всипати дві склянки довгозернистого рису, 
вкинути два лаврових листка, три зубка часнику, 5-6 горошин перцю, 
влити склянку томатного соку та три склянки води, посолити та перемішати.

Накрити кришкою та поставити на вогонь, як закипить, збавити вогонь до мінімуму.
Готувати протягом пів-години, не мішаючи.
До страви подається солений огірок чи помідор.

Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:27 листопада 2006 13:43 (UTC)
(Понюхати)
горілка не додається до страви? :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:27 листопада 2006 16:53 (UTC)
(Понюхати)
з собою приносять:)))
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:27 листопада 2006 16:57 (UTC)

Загадка

(Понюхати)
їмо плов в приміщенні - моркви нема
виходимо надвір - є
як це буває?
[User Picture Icon]
From:klementino
Date:13 грудня 2006 21:18 (UTC)
(Понюхати)
ой, якби це турки почули про пiлав iз свинини)))))
а не пробували з бараниною?