почистити цибулину та порізати смужками, почистити морквину та порізати соломкою.

Все це висипати в пательню, влити декілька ложок олії та обсмажити, посолити.

Затім пересипати в чавунець, всипати дві склянки довгозернистого рису,
вкинути два лаврових листка, три зубка часнику, 5-6 горошин перцю,
влити склянку томатного соку та три склянки води, посолити та перемішати.

Накрити кришкою та поставити на вогонь, як закипить, збавити вогонь до мінімуму.
Готувати протягом пів-години, не мішаючи.
До страви подається солений огірок чи помідор.

Все це висипати в пательню, влити декілька ложок олії та обсмажити, посолити.
Затім пересипати в чавунець, всипати дві склянки довгозернистого рису,
вкинути два лаврових листка, три зубка часнику, 5-6 горошин перцю,
влити склянку томатного соку та три склянки води, посолити та перемішати.
Накрити кришкою та поставити на вогонь, як закипить, збавити вогонь до мінімуму.
Готувати протягом пів-години, не мішаючи.
До страви подається солений огірок чи помідор.