КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Пілав

300-400г не дуже жирної свинини порізати на  шматочки та промити, 
почистити цибулину та порізати смужками, почистити морквину та порізати соломкою.

Все це висипати в пательню, влити декілька ложок олії та обсмажити, посолити.

Затім пересипати в чавунець, всипати дві склянки довгозернистого рису, 
вкинути два лаврових листка, три зубка часнику, 5-6 горошин перцю, 
влити склянку томатного соку та три склянки води, посолити та перемішати.

Накрити кришкою та поставити на вогонь, як закипить, збавити вогонь до мінімуму.
Готувати протягом пів-години, не мішаючи.
До страви подається солений огірок чи помідор.

Tags: Другі страви, Крупи, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments