?

Log in

No account? Create an account
25 листопад 2006 @ 17:59 Оселедець в шубі
Секретний рецепт із шести складників.
Окремо відварити картоплю в підсоленій воді.
Відварити моркву з буряком.
Почистити оселедець, видалити кісточки.
Цибулю очистити від лушпини, дрібно покришити.
Залити окропом, влити ложку оцту та залишити на декілька хвилин.
Затім рідину злити.
Всі складники порізати на маленькі кубики (8х8мм).
Картоплю та буряк перед змішуванням посолити.
На дві частини картоплі має бути дві частини буряка, по одній - моркви, цибулі, оселедця.
Якщо оселедець з ікрою, то її також додається.

Існує два способи приготування.
Перший - змішавши всі складники з майонезом, виложити в тарілку.
Другий - виложити в тарілку пошарово кожен складник, змащуючи  шар майонезом.
Після приготування страву помістити до холодильника на пів-години.

або так...

P.S. Не тріть на терці буряк та моркву, не додавайте багато майонезу - все має свою міру.
        Є ще сьомий складник - солений огірок, але це на любителя.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:kahvikai
Date:27 листопада 2006 07:48 (UTC)
(Понюхати)
і я робила о.під шубою у вихідні

тільки в мене був оселедець(кубиками), цибуля(кубиками), потім картопля, морква, яблуко(обов"язково!) і буряк - терла на тертці.
майонезом перемазувала кожен другий шар.

було смачно :-)
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:27 листопада 2006 13:51 (UTC)
(Понюхати)
така закусь пропадає...