КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Оселедець в шубі

Секретний рецепт із шести складників.
Окремо відварити картоплю в підсоленій воді.
Відварити моркву з буряком.
Почистити оселедець, видалити кісточки.
Цибулю очистити від лушпини, дрібно покришити.
Залити окропом, влити ложку оцту та залишити на декілька хвилин.
Затім рідину злити.
Всі складники порізати на маленькі кубики (8х8мм).
Картоплю та буряк перед змішуванням посолити.
На дві частини картоплі має бути дві частини буряка, по одній - моркви, цибулі, оселедця.
Якщо оселедець з ікрою, то її також додається.

Існує два способи приготування.
Перший - змішавши всі складники з майонезом, виложити в тарілку.
Другий - виложити в тарілку пошарово кожен складник, змащуючи  шар майонезом.
Після приготування страву помістити до холодильника на пів-години.

або так...

P.S. Не тріть на терці буряк та моркву, не додавайте багато майонезу - все має свою міру.
        Є ще сьомий складник - солений огірок, але це на любителя.
Tags: Закуска, Майонез, Овочі, Оцет, Риба та морепродукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments