?

Log in

No account? Create an account
27 листопад 2006 @ 19:26 Стейк...
Tags:
Один "модний" журнал написав - не пробуйте повторити вдома, нічого не вийде. Пензлюйте, мовляв, у стейк-бар.
А ви пробували?
Дослід
ostriv
jarkokozak:
[User Picture Icon]
From:sparrow_hawk
Date:27 листопада 2006 17:56 (UTC)
(Понюхати)
значить так, "модні журнали" вішаємо на цвях у сортирі, а стейки смажемо на грилі на свіжому повітрі на дачі (саме там де сортир, у якому висять на цвяшку "модні журнали" з їхніми "мудрими порадами";)

а ще можна у домашніх умовах, на спец. такому девайсі для стейків, що смужочки лишає %) моя мама робила - пальчики оближеш :0)
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:27 листопада 2006 17:59 (UTC)
(Понюхати)
я теж їх роблю - хотілось би зібрати різні версії рецептів
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 листопада 2006 12:27 (UTC)
(Понюхати)
гріль
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:28 листопада 2006 12:46 (UTC)
(Понюхати)
гриль, шашличниця, мангал - все не то...
їх недолік - вони всі повільно нагрівають мясо. для справжнього стейку потрібен "тепловий удар" - сире мясо повинно потрапити на нагріту до 300 градусів поверхню. ненадовго :)
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 листопада 2006 14:00 (UTC)
(Понюхати)
вона і називається - гриль
і має гладку або ребристу чи перфоровану поверхню
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:28 листопада 2006 14:14 (UTC)
(Понюхати)
купив таке. температура поверхні мене не влаштовує. хіба що для курячого філе.
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 листопада 2006 15:57 (UTC)
(Понюхати)
мабуть електрична?
а в мене зі вспіненого чугунію, ставиш на газ і ок.
люба температура.