?

Log in

No account? Create an account
28 листопад 2006 @ 14:26 Гливи з розмарином

Гриби почистити, повідрізати ніжки.

Затім їх осмажити в невеликій кількості олії на грілю.
Якщо є можливість, то краже обсмажити на решітці над вугликами - гриби будуть набагато смачнішими.

Обсмажити в олії декілька порізаних плястерками зубків часнику.

Вилити олію з часником до грибів, всипати червоного перцю та солі до смаку.
Все ретельно перемішати.  

В приготовлену склянну банку положити гілочку розмарину та пересипати гриби.
Закрити кришкою та поставити на добу до холодильника, щоби промаринувалися.

До столу гриби подають заправленими зеленню петрушки та соком лимона або виноградним оцтом.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:28 листопада 2006 15:04 (UTC)
(Понюхати)
і коли ти все це з'їсти встигаєш?
[User Picture Icon]
From:kag0r
Date:28 листопада 2006 15:53 (UTC)
(Понюхати)
скоро зима...