КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Гливи з розмарином


Гриби почистити, повідрізати ніжки.

Затім їх осмажити в невеликій кількості олії на грілю.
Якщо є можливість, то краже обсмажити на решітці над вугликами - гриби будуть набагато смачнішими.

Обсмажити в олії декілька порізаних плястерками зубків часнику.

Вилити олію з часником до грибів, всипати червоного перцю та солі до смаку.
Все ретельно перемішати.  

В приготовлену склянну банку положити гілочку розмарину та пересипати гриби.
Закрити кришкою та поставити на добу до холодильника, щоби промаринувалися.

До столу гриби подають заправленими зеленню петрушки та соком лимона або виноградним оцтом.
Tags: Гриби, Закуска
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments