?

Log in

No account? Create an account
01 грудень 2006 @ 16:41 Картопляні зрази по литовськи
200г телятини відварити.
Посікти цибулину та обсмажити її на олії.
Всипати пропущене через м'ясорубку м'ясо, влити трішки бульйону, 
всипати дрібку кміну, посолити та притушкувати під кришкою зо 5 хвилин.

Відварити 1кг картоплі в лушпині, затім її обібрати, перетерти на терці чи пропустити через м"ясорубку, всипати 2 неповні ложки крохмалю, вибити два яйця, посолити та ретельно перемішати.

Мокрими руками, відщипуючи тіста з куряче яйце - виробити овальну вареницю, т
овщиною 6-8мм, зверху положити ложку начинки, защепити края тіста та сформувати плоску котлетку.

Має вийти зо десять штук.
Обваляти в мелених сухарях.
Затім їх обсмажити в олії з обох сторін.

До столу їх подають политими ростопленим смальцем зі смаженою цибулею.
Також подають сметану, солені овочі.
Дослід
кіт
kag0r: