знову промити, залити водою (3л), вкинути корінчик петрушки і салери, листок лавру, поставити варитися.
Коли м"ясо звариться, всипати 3-4 порізаних картоплини.

Як картопля стане м"якою, всипати дві склянки промитої квашеної капусти.

Коли капуста майже звариться, всипати 2 ложки пшона.

Тим часом розтопити ложку смальцю та обсмажити на ньому дрібно посічену цибулину.


Коли капуста та пшоно зваряться, влити пів-склянки сметани кімнатної температури,
розколотити та дати покипіти декілька хвилин.

Затім всипати пів-чайної ложки товченого кміну, декілька шматочків червоного гострого перцю
та посіченої зелені кропу і петрушки.
Якщо треба то досолити до смаку.

Зняти з вогню та дати настоятися під кришкою з десяток хвилин.
Якщо до вподоби, влити до тарілки трішки оцту до смаку.

Коли м"ясо звариться, всипати 3-4 порізаних картоплини.

Як картопля стане м"якою, всипати дві склянки промитої квашеної капусти.

Коли капуста майже звариться, всипати 2 ложки пшона.
Тим часом розтопити ложку смальцю та обсмажити на ньому дрібно посічену цибулину.

Коли капуста та пшоно зваряться, влити пів-склянки сметани кімнатної температури,
розколотити та дати покипіти декілька хвилин.

Затім всипати пів-чайної ложки товченого кміну, декілька шматочків червоного гострого перцю
та посіченої зелені кропу і петрушки.
Якщо треба то досолити до смаку.
Зняти з вогню та дати настоятися під кришкою з десяток хвилин.
Якщо до вподоби, влити до тарілки трішки оцту до смаку.
