?

Log in

No account? Create an account
07 грудень 2006 @ 22:54 (без теми)
Tags:
А підкажіть, що смачного можна робити в духовці? Користоватися фактично не доводилося. І так вже склалося життя, що треба відмовлятися від смаженого. Постійно їсти щось варене не хочеться. Тому розглядається варіант готування в духовці. Якщо хтось підкаже ще якісь варіант, то було б дуже добре.
І друге питання - як можна смачно приготувати м'ясо, щоб не смажити його?
Дослід
kagus:
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:08 грудня 2006 07:26 (UTC)
(Понюхати)
мясо в фольге запечь например ) или под овощами
а в духовке.. ну например http://reflecsplint.livejournal.com/121102.html

[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:08 грудня 2006 09:04 (UTC)
(Понюхати)
1) рибу запекти під майонезом...
2) картопля по-французьки: відварити в мундирах, почистити, порізати на плястерки, поскладати у форму шарами - картопля, варене яйце, можна фарш... полити майонезом, можна трохи кетчупу
[User Picture Icon]
From:ya_ole
Date:08 грудня 2006 11:05 (UTC)
(Понюхати)
Наприклад печений фарширований гарбуз. (Це на любітєля *))
Береться добре стиглий оранжевий помитий цілий гарбуз, з нього зрізається зверху шапочка, через цей отвір акуратно ложкою вибирається серцевина з насінням (відкинути), а також виколупати частину мякоті, гарбуз готовий. Далі вийняту мякоть порізати на невеличкі кубіки, а також яблуко, очищене, помите і порізане, промитий і запарений кипятком ізюм, можна і інші сухофрукти, напівготовий рис, трошки сметани і цукру, все добре вимішати і начинити гарбуз. Зверху щільно накрити зрізаною шапочкою і поставити пектися в добре гарячу духовку. Це займе близько 2 годин. Коли трошки вистигне, подавати на стіл і різати скибками.
Смачного! :)
P.S. Цей гарбуз я готую кожної осені, в мене вдома його дуже люблять ))))
[User Picture Icon]
From:lotoos
Date:08 грудня 2006 14:50 (UTC)
(Понюхати)
Котлети замість жарити в олії запечіть в духовці, любі м’ясні хлібці, паштети, теріни .
Тефтелі в соусі.
М'ясо тушене в духовці, можна під кришкою з тіста
Запіканки як овочеві так и м’ясні чи рибні.
Голубці чи перці фаршировані, можна з великі стебла цибулі порею розібрати на великі трубочки і нафарширувати їх чим душа прагне.
Дуже смачно рибне філе під сметанним соусом з хроном., риба в фользі, під овочами і т.п
Море варіантів.


[User Picture Icon]
From:kagus
Date:08 грудня 2006 21:12 (UTC)
(Понюхати)
Дякую. Дійсно море. Залишається опробувати все-таки духовку:)