КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Весільний борщ

Весільний борщ готують на телячому кістковому бульйоні.
В проціджений киплячий бульйон всипати порізані кубиками моркву та картоплю, 
положити лавровий лист та чорний перець.

Через 5хв всипати шатковану капусту.

Окремо  відварити попередньо замочену білу квасолю.

Також окремо зварити до напівтвердості столовий буряк.
Затім його почистити та порізати соломкою.
Розтопивши смалець на пательні та вливши томатного соку, спасерувати буряк під кришкою.

Окремо обсмажити на смальці посічену цибулину.

Коли капуста звариться, всипати пасерований буряк, відварену квасолю, влити домашньої сметани.
Перемішати, дати закипіти, посолити до смаку, всипати смажену цибулю та зняти з вогню.

До столу борщ подають у високих чашках чи горнятах, посипавши зеленим кропом разом  з  пампушками.
Tags: Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments