КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Відварена риба

Тушку хека чи сайди почистити та промити, залити водою, положити 4-5 горошин чорного перцю, 
лавровий  лист та поставити на вогонь.

Коли звариться, вийняти, відділити м"ясо від кісточок та шкірки.
Порізати його на невеликі шматочки, заправити  соком лимона, всипати подрібненої зелені петрушки, посолити, 
влити оливкової олії та перемішати.
Це може бути як самостійна закуска або подати разом з картопляним пюре на друге.

Tags: Другі страви, Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Сальсіче та овочі

    Підготувати сальсіч. Покраяти на невеликі шматки та вкинути до чавунця. Влити олії та обсмажити до шкоринки. Далі всипати кришеної цибулі та…

  • Тріска та шпарагівка

    Підготувати тушку тріски, обрізати плавці та видалити нутрощі. Почистити декілька морквин та цибулин. Моркву натерти на терці, цибулю дрібно…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 8 comments