?

Log in

No account? Create an account
10 грудень 2006 @ 00:36 (без теми)
Tags:
Дослід
портрет
kocur:
[User Picture Icon]
From:iamyurkas
Date:10 грудня 2006 21:14 (UTC)

Re: Все добре...

(Понюхати)
Перепрошую, але це не "цезар".
Якщо взяти баліш, замінити баранину свининою й приготувати без рису, а після приготування поставити на холод, то зе вже буде не баліш, а пиріг зі свининою.
Так само і "цезар" є лише один. Ну добре, ще можна з анчоусами. А те що там... ну можна назвати "Брут під майонезом" :)
[User Picture Icon]
From:kocur
Date:11 грудня 2006 00:45 (UTC)

Re: Все добре...

(Понюхати)
по моєму стаття на яку ви дали лінк говорить сама за себе саме на мою користь, починаючи з першого абзаца!
а те шо наприкінці ми бачимо висловлювання "бла-бла-бла...Только, ради Бога, не называете это "Цезарем"." це суб'єктивна думка автора.
взагалі можна дискусію завести до неабияких вершин, але УВАГА! можу твердо стверджувати, що є стільки способів приготування одного і того самого рецепта, скільки людей його готує!
тому ствердження, що "цезар" є тільки один я не приймаю, навіть в історичному плані)))
але все ж таки закликаю спробувати "цезар" з cookingZONE (до речі це італійська інтерпретація), ви будете в захваті)))
[User Picture Icon]
From:reflecsplint
Date:11 грудня 2006 08:17 (UTC)

Re: Все добре...

(Понюхати)
ага ) 'на вашу користь.. ' ...
- Однако фантазия многих рестораторов давно перешагнула границы этих, прямо скажем, убогих представлений.
[User Picture Icon]
From:iamyurkas
Date:11 грудня 2006 08:49 (UTC)

Re: Все добре...

(Понюхати)
є анекдот про гвинтівку з якою "мій дід воював ще у першу світову", і в якій замінили приклад, дуло і замок. В салаті лишили, приніймні листя салату, хліб і сир лишили. Вустер замінили майонезом (ги-ги :) ), влили бульйон (ну це зрозуміло, щоб нажорістіше було), ну і квасолі туди - не пропадати ж добру. Анчоуси чистити, то дуже складно, тому можна просто пасту взяти...
Навіщо це називати "цезарем"??? Є ще стільки гарних слів....