КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Телятина, запечена у фользі

Для приготування треба вибрати шматок м"якоті вагою біля 500г.
Її треба почистити від плівок,  жилок, промити та витерти серветкою насухо.
Шматки м"яса більшої ваги не варто брати, бо може не пропектися всередині.

Ножем зробити декілька прорізів, в які встромити зо два зубчики часнику.
Цього буде достатньо для надання приємного аромату.

Приготувати ложку суміші з солі, чорного та білого перцю і меленого розмарину.
Цією сумішшю натерти телятину.

Вистелити на столі подвійний шар фольги, на який виложити в декілька рядочків тоненькі смужки підчеревини, 
положити поверх два лаврових листки.

Положити поверх телятину та покрити її зверху смужками підчеревини.

Ретельно загорнути м"ясо у фольгу та положити його на годину до холодильника, щоби промаринувалося.

Затім помістити його в розігріту до 220*С духовку на пів-години.
Подалі температуру понизити до 180*С та запікати ще протягом однієї години.

Готове м"ясо порізати на порційні шматочки.

Подавати до столу з тушкованими чи моченими яблуками та відвареним рисом.
Tags: Другі страви, М'ясо та лівер
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 8 comments