?

Log in

No account? Create an account
29 грудень 2006 @ 15:50 (без теми)
Tags:
Терміново потрібна Ваша допомога.
Підкажіть якусь смачненьку страву, щоб до її складу входила картопелька, шампінйони і м"ясо.
Дякую за допомогу.
Дослід
ліза
iriska_te_ua:
[User Picture Icon]
From:valcury
Date:29 грудня 2006 14:02 (UTC)
(Понюхати)
дрібно то все покриши, і залий соусом сметанним чи майонезом....
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:29 грудня 2006 14:04 (UTC)
(Понюхати)
І тушкувати?

(а то я з мясом не дуже дружу...)
[User Picture Icon]
From:valcury
Date:29 грудня 2006 14:13 (UTC)
(Понюхати)
а, мнеско сире7
хм, ну тоді потушкуй спочатку мясо... а потім...
о, я недавно рулетики робила. відбий мясо - тонкими шматками, змасти сумішшю часника подрібленого, перців, які є дома та сіллю... а тоді загортай рулектики - всередину запросто підуть гриби.
а картоплю - просто звари.
а, про рулетики - я їх закріплювала зубочистками, обсмажувала. а потім зубочистки витягала і тушила в сметанні з водою... і часником, і сіль, і всілякі приправи.
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:29 грудня 2006 14:19 (UTC)
(Понюхати)
О. Дякую. Те що треба :)

А на це жарення і тушення скільки часу йде? Щоб я зразу розрахувала, а то минулого нового року чуть бій курантів не прогавили поки з куркою возились :)
[User Picture Icon]
From:valcury
Date:29 грудня 2006 15:10 (UTC)
(Понюхати)
ну для маринування часником і перцем - от зранку намасти. а потім годин в 7 - до восьмої зліпиш рулетики, напхаєш начинку, обсмажиш з зубочистками, тоді потушиш ше годинку на найменшому вогні. а потім їх розігріти мона.
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:30 грудня 2006 10:25 (UTC)
(Понюхати)
Дякую.
[User Picture Icon]
From:iamyurkas
Date:29 грудня 2006 14:57 (UTC)
(Понюхати)
а ще краще майонезом кетчупом й тушкувати пару годин :)
[User Picture Icon]
From:iamyurkas
Date:29 грудня 2006 15:03 (UTC)
(Понюхати)
Є вдома глечики? Кладеш поризану кубиками (1 см) свинину (2-3 шматочки шар). Потім картоплю (такий самий шар), заливаєш сметаною (все вже посолене-поперчене). Закриваєш кришкою. Можна її тістом ще заліпити, але не обов"язково. В духовку, на середній вогонь хвилин на 40.

Тим часом з грибів можна приготувати жул"єн.
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:30 грудня 2006 10:25 (UTC)
(Понюхати)
Дякую. Треба спробувати ;)
[User Picture Icon]
From:jarkokozak
Date:29 грудня 2006 15:40 (UTC)
(Понюхати)
картопля відварена в мундирах - ріжеш на плястерка
шарами складаєш: картопелька, підсмажене мнєсо, грибочи, картопелька...
заливаєш майонезом із кетчупом
в духівку на 20 хв
смачного
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:30 грудня 2006 10:26 (UTC)
(Понюхати)
Дякую.
[User Picture Icon]
From:iamyurkas
Date:30 грудня 2006 22:42 (UTC)
(Понюхати)
Я гадаю, що добродій пожартував про майонез із кетчупом :) Не ведіться :)
[User Picture Icon]
From:iriska_te_ua
Date:12 січня 2007 11:58 (UTC)
(Понюхати)
Я не люблю всяких майонезо-кетчупів, тому стараюсь їх уникати і заміняти продуктами в яких менше всякої хімії і замінників.
[User Picture Icon]
From:iamyurkas
Date:12 січня 2007 12:32 (UTC)
(Понюхати)
Навіть якщо майонез зробити власноруч - гріти його не треба :)