КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Цибуляники

Для приготування потрібно; цибуля, яйця, свіже молоко, манна крупа, чорний перець, карі, олія, сіль.



Цибулю почистити та дрібно посікти.


Манку залити гарячим молоком та дати постояти, щоби набухла.


Затім всипати до неї покраяну цибулю, вибити яйці, всипати перцю, карі та солі до смаку.
На  цибулину потрібно одне яйце та ложка манних круп.


Добре перемішати.


В пательні добре розігріти олію.
Невеликим черпаком чи ложкою вилити трохи маси в пательню.


Обсмажити млинці з двох сторін до золотистого кольору.


Подавати до столу гарячими  з сметаною чи кислим молоком.

Також смачні разом з душениною.
Tags: Другі страви, Закуска, Крупи, Молоко, Овочі
Subscribe

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • PORCHETTA | ПОРКЕТТА

    Для приготування цієї смачної страви необхідно підготувати шматок свинної грудинки вагою біля 2 кг. Треба вибирати з м'ясних порід, які мають…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments