КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Рулетики з левурдою

Замісити  тісто  , таке як на пиріжки.




Левурду перебрати та промити в холодній воді.

Затім відварити протягом 5 хв в підсоленій воді.

Відкинути на друшляк.

Дрібно посікти, змішати з порізаним вареним яйцем, посолити та поперчити.

Можна також до левурди всипати домашнього сиру.

Тісто розтачати в тонкий лист, положити на нього начинку.

Звернути його в рулет та виложити у бляшку.

Змастити рулет збитим яйцем та порізати його поперек на плястерки товщиною 2-3 см.
Дати ще постояти в теплому місці зо 20хв для подальшого підростання.

Випікати в попередньо розігрітій духовці до 210*С протягом 20-30 хв.

Аllium ursinum L., черемша, левурда, медвежа цибуля - дикоростуча 
багаторічна трав"яниста рослина.

Tags: Закуска, Овочі, Сир, Тісто, Яйця
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments