КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Борщ з молодим щавлем

Відварити шматок свинини разом з лавровим листком, 4-5 горошинами чорного перцю та цибулиною в лушпині.

Тим часом почистити моркву, буряк та нарізати соломкою, картоплю кубиками.
Пучок щавлю та 3-4 стебел зеленої цибулі помити та посікти.
Порізані овочі вкинути до м"ясного бульйону,
довести до кипіння та збавити вогонь до мінімуму.
Коли овочі зваряться,  видалити цибулину, всипати посічену зелень, посолити, всипати дрібку лимонної кислоти (на кінчику ножа),
дати покипіти ще зо дві хвилини, та зняти з вогню.

Дати настоятися зо 10 хвилин під покришкою а затім можна подавати зі сметаною.
Також в тарілку треба положити варене яйце, порізане чвертками.
Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments