КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Жерех запечений

Рибину (600г) випатрати.

Розібрати на філе.

Філе порізати поперек на невеликі шматочки, які поперчити, посолити та обваляти в борошні.

Затім обсмажитиїх в пательні на олії до золотистого кольору.

Керамічну посуду змастити вершковим маслом. виложити в неї шматочки риби.

Зверху притрусити рибу натертим твердим сиром.

приготувати заливку;  для цього змішати два збитих яйця, ложку розтопленого вершкового масла, дві ложки товчених пшеничних сухарів, ложку сметани, пів-склянки молока, трішки солі.

Залити цією заливкою рибу.

Слідкуючи, щоби до верху був запас, та як під час запікання може перелитися через край.

Помістити на 25-30 хв. до розігрітої духовки, 240*С.

Запікати до золотистої шкоринки.

Подають до столу гарячою.
До риби також подають цвіклі.
Таким самим способом можна запекти сома чи судака.
Tags: Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments