КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Річкова салака в олії

Рибу перебрати, відрізати голови та випатрати нутрощі.


Затім добре промити.

Рибу посолити, влити ложечку оцту чи соку з цитрини, 
перемішати та дати постояти в холодильнику зо 20 хвилин.

В керамічну посуду положити декілька лаврових листків, 6-8 зерен перцю, всипати дрібку розмарину.

Виложити рибки щільно одна до одної.
Залити соняшниковою олією та накрити кришкою.

Рибу готувати в нагрітій до 240*С духовці не менше двох годин.

Готову рибу можна подавати одразу чи холодною.

До неї можна подати пиво.
Tags: Закуска, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments