?

Log in

No account? Create an account
21 травень 2007 @ 16:51 Рибні котлети
Філе риби (1кг) , 50г копченого сала та декілька очищених цибулин пропустити через м"ясорубку.
М"якоть з половини пшеничного батона замочити в молоці, затім його відчавити
та змішати з меленою рибою і знову змолоти.
Вибити до маси декілька яєць, поперчити, посолити та всипати ложечку цукру, щоби котлети не "гірчили".
Все добре вимісити та виробити котлети, обваляти їх в мелених сухарях і обсмажити в олії з обох сторін.

Готові котлети подавати з картоплею та овочами.
Дослід
кіт
kag0r:
[User Picture Icon]
From:seremyaga
Date:21 травня 2007 16:44 (UTC)
(Понюхати)
делала такие, только с обычным, соленым салом ;) Вкусно - сил нет ;)