?

Log in

No account? Create an account
02 січень 2006 @ 14:23 Піццетте
Tags:
Pizzettе Піццетте
(Італія)
 
*Необхідно
-500гр борошна
-250мл води
-25гр сухих дріжджів
-40гр вершкового масла
-1 ложка цукру
-1 ложка олії
-сир моццарелла
-концентрат томатний
-базилік, орігано мелений
-1ч. ложка солі
 
*Приготування
Сухі дріжджі попередньо розвести в невеликій кількості теплої води.
Замісити тісто та залишити його в теплому місці на 50хв. для "підростання".
 
Далі з тіста розкатати "варениці", трошки більші як для вареників.
Розложити на форму.
Кожну заготовку змастити  ложкою томатного концентрату,положити по листочку базиліка та посипати орігано. 
Помістити форму на 5 хвилин в духовку, попередньо розігріту до 200*C.
Вийняти форму, положити по декілька кусочків моццарелли на піццетти і випікати далі ще 5 хвилин.
А це кінцевий результат.
Дослід
кіт
kag0r: