Lyudisha (lyudisha) wrote in ua_kyxap,
Lyudisha
lyudisha
ua_kyxap

Гомбовці або швидкий і смачний сніданок.

 Для приготування потрібно мати наступні продукти: творог, манну крупу, яйця, сіль, цукор, масло, мелені сухарі, сметана.

Творожок треба розмяти. Додати трохи солі, цукру (кількість залежить від того, наскільки ви любите солодке), вибити яйце (можна й два при умові, що творог сухуватий) та поступово додавати манну крупу, розминаючи тісто руками. Навмисне не наводжу кількості продуктів, оскільки це залежить від консистенції творога. Воно повинно вийти трохи рідшим за те, яке використовується для сирників.

Далі формуємо руками кульки, величиною десь із волоський горіх та кидаємо їх у киплячу підсолену воду. Варити на помірному вогні, доки кульки не спливуть на поверхню. Процідити.

Доки вони варяться, приготувати соус. Розтопити третину пачки масла, додати ложку цукру, швидко перемішуючи. Коли цукор майже розтопиться, додати ложку мелених сухарів, розмішати і зняти з вогню.

Ще гарячим соус вилити на гомбовці, зверху полити сметаною.
Смачного!
Tags: Другі страви, Крупи, Сир, Тісто
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 17 comments