КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Паштетна ковбаса

  
Паштетівка
 
 
*Необхідно
-1кг жирної свинини (з шиї,"підгарля")
-500гр печінки телячої
-4 великих цибулини
-склянка меленої сухої булки
-6 яєць
-кишки телячіі, очищені
-сіль, перець чорний, лавровий лист
 
*Приготування
Печінку та свинину порізати на невеликі шматки та відварити окремо.
Свинину відварити в підсоленій воді з двома лавровими листками.
Далі печінку та м"ясо пропустити двічі через м"ясорубку.
Також треба змолоти цибулю, порізану на чвертки.
Все змішати.
До суміші взбити яйця, всипати сухарі, посолити, поперчити, добре вимішати.
Якщо необхідно, то можна добавити ще сухарів, щоб маса не була рідкою.
За допомогою м"ясорубки та воронки наповнити приготовлені кишки фаршем.
Не слідує набивати туго, та як в процесі нагрівання ковбаса збільшується в об"ємі.
Кінці кишки завязати міцною ниткою.
Батони мают бути довжиною не більше 50см.
Готову ковбасу необхідно відварити у воді на малому вогні протягом 1,5 години
.
Зберігається паштетна ковбаса недовго, в холодильнику до 3-4 діб.
Зазвичай її готують на свята чи весілля.
 
Tags: Закуска, Ковбаса та копченості, М'ясо та лівер, Пасха, Продукти
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments