?

Log in

No account? Create an account
05 січень 2006 @ 18:56 Вушка з грибами

Тісто: 150 г борошна замішуємо одним цілим яйцем і щіпочкою солі. 
Тісто повинно бути м'якшим ніж на макарон. 
Замішане тісто розкачуємо тоненько і вирізаємо квадратики (4 х 4 см або й ще менші). 
На кожнім квадратику викладаємо грибний фарш, квадратики складаємо по діагоналі і зліплюємо їх береги, а далі скріпляємо протилежні кінці трикутного пиріжка.
Вушка варимо в підсоленій воді. 
Коли вушка випливуть наверх – вони готові. 
Затім їх помастити олією зі смаженою цибулею.
Подають з пісним борщем на Різдво.

Фарш: Варені гриби,  січемо дуже дрібно, підсмажуємо їх на маслі з одною маленькою, дрібно посіченою цибулиною, після чого з'єднуємо їх з 1 столовою ложкою панірованих сухарів і 1 цілим яйцем. Фарш солимо і перчимо до смаку.
Дослід
bomok: