КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Юшка з річкової риби

Почистити морквину, корінчик петрушки, салери, порей, цибулину, декілька картоплин, все покраяти, положити зо два лаврових листочки, 6-8 горошин чорного перцю, залити водою та поставити на вогонь.





Невелику річкову рибу почистити, видалити очі та зябра, промити свіжою водою.

Коло овочі звваряться, положити рибу.

Невелику цибулину почистити, посікти та обсмажити в нерафінованій соняшниковії олії.

Два зубки часнику, 2 горошини англійського перцю та 4 горошини ялівцю розтовкт в ступці.

Висипати до баняка.

Заправити юшку смаженою цибулею.

Всипати посіченої зелені кропу, петрушки, салери та цибулі, червоного гострого перцю, посолити до смаку.

До юшки подають житній хліб.
Tags: Овочі, Перші страви, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments