?

Log in

No account? Create an account
09 січень 2006 @ 18:00 Картопля запечена
Hasselbackspotatis Картопля запечена
 
 
*Необхідно
-картопля
-масло вершкове
-сіль, перець
-сухарі паніровочні
 
*Приготування
Вибрати середні та цілі картоплини, добре вимити у воді при
допомозі щіточки, не знімаючи шкіри.
У картоплинах гострим нежем зробити поперечні надрізи через 3-6мм,не розрізаючи їх до кінця.
У  надрізи посипати солі та перцю.
Кожну картоплину змазати   вершковим маслом та притрусити сухарями.
Розігріти духовку до 200*С.
Картоплини виложити в змащену жиром бляшку.
Випікати біля 40хв., поки не підрум"яняться картоплини.
Вийнявши з духовки, їх можна притрусити тертим твердим сиром.
Дослід
кіт
kag0r: