КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Зелений борщ

Шматок телятини промити, положити до баняка, положити також цілу цибулину, лавровий листок, 5-6 горошин чорного та 2 англійського перцю, залити водою і поставити на вогонь варитися.

Почистити декілька картоплин та морквину, порізата їх кубиками.

Коли м'ясо звариться, вкинути порізані картоплю та моркву, затім всипати декілька ложок рису.

Зварити яйця.

Перебрати та промити зелень; цибулі, петрушки, кропу, щавлю, молодого бурячка та покришити.

На салі підсмажити покраяну невелику цибулину.

Коли картопля та морква зваряться, вийняти м'ясо та цибулину, всипати спочатку зелень бурячка, дати покипіти декілька хвилин, а потім всипати решту зелені.
Черех хвильку заправити борщик підсмаженою цибулькою зі шкварками, посолити та зняти з вогню.

Перед подачею до столу в тарілку положити порційний шматок м'яса, покраяну крашанку та влити ложку сметани.

Смачного!


Tags: М'ясо та лівер, Овочі, Перші страви
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments