КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Риба в хроні ©

Почистити цибулину та дрібно посікти, морквину почистити та натерти на терці,  затім овочі спасерувати на пательні  в суміші олії з вершковим маслом.

Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку та нарізати на невеликі прямокутнички.

Залити їх окропом, влити ложку оцту та всипати дрібку солі, залишити вистигати.

Тим часом підготовлене філе морської риби (пангасіус, тріска, мерлуза, тощо) 
порізати на маленькі подовгасті шматочки.

Поперчити, посолити до смаку, заправити соком цитрини, перемішати та помістити до холодильника на 10 хвилин.

Промариновані шматочки філе виложити на листочки та згорнути їх в трубочку.

Підготовлену курамічну (чи іншу) форму змастити вершковим маслом, виложити в неї щільно одна до одної трубочки. Поверх рівномірно розподілити пасеровані овочі.

Залити сметаною.

Рівномірно розподілити сметану.

Форму помістити в попередньо нагріту до 200*С духовку.

Запікати біля 30-ти хвилин.

Одразу подавати до столу.
 
Tags: Закуска, Овочі, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Артишоки начинені | Carciofi ripieni

    В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття. В підготовлених "шишках" відрізають хвостики. Взявши її в руку хвостиком догори,…

  • Збірна солянка

    Для приготуванння м'ясної солянки потрібно відварити шматок телятини. Для цього в каструлю положити шматок м'яса, цілу цибулину, декілька…

  • Галицькі сардинки

    Перша весняна риба, яка масово починає ловитися - це верховодка. Дуже смачна в кулінарному плані. Свіжовиловлену рибу треба почистити. Відрізати…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments