КАГОР (kag0r) wrote in ua_kyxap,
КАГОР
kag0r
ua_kyxap

Риба в хроні ©

Почистити цибулину та дрібно посікти, морквину почистити та натерти на терці,  затім овочі спасерувати на пательні  в суміші олії з вершковим маслом.

Листки хрону перебрати, промити, вирізати поздовжню жилку та нарізати на невеликі прямокутнички.

Залити їх окропом, влити ложку оцту та всипати дрібку солі, залишити вистигати.

Тим часом підготовлене філе морської риби (пангасіус, тріска, мерлуза, тощо) 
порізати на маленькі подовгасті шматочки.

Поперчити, посолити до смаку, заправити соком цитрини, перемішати та помістити до холодильника на 10 хвилин.

Промариновані шматочки філе виложити на листочки та згорнути їх в трубочку.

Підготовлену курамічну (чи іншу) форму змастити вершковим маслом, виложити в неї щільно одна до одної трубочки. Поверх рівномірно розподілити пасеровані овочі.

Залити сметаною.

Рівномірно розподілити сметану.

Форму помістити в попередньо нагріту до 200*С духовку.

Запікати біля 30-ти хвилин.

Одразу подавати до столу.
 
Tags: Закуска, Овочі, Риба та морепродукти
Subscribe

  • Ошийок сиров'ялений | Capocollo

    Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок. Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна…

  • Товченики

    З свинного ошийка нарізати плястерки. Їх відбити молоточком. Накласти цибулю нарізану кружальцями,знову потовкти, посолити та поперчити. Далі…

  • Хрін - салат

    Для приготування необхідно підготувати корінь хрону, ріпчасту цибулю, столовий буряк та солені огірки. Відваририти столовий буряк, почистити та…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 9 comments